Chytni se a běž!

Chytni se a běž!

Anotace: Všechno schopna dát Ti jsem...

Všechno, všechno jsem Ti schopna dát.
Dám Ti kytici pampelišek, rostoucích na zlatavém poli,
nabídnu Ti lůně plné borůvek či svou náruč dobré nálady a hrátek.
Nabídnout Ti můžu celou svou duši, celé své tělo, celou svou mysl, patřící jen tobě, zda-li chceš. Chceš? Chceš se podvolit všemu, co schopna dát ti jsem?
Leč momentální touha svírá mě,
Mysl má, má jen jeden cíl …
Cítím, že cíl svůj má nadosah,
Jen se chytnout a nepustit šance, která se nabízí, zda-li chceš.
Chceš? Chceš chytnout svou šanci a jít?
Ano – odpověď pro mě přijatelná, je-li i též pro tebe?
Ne – odpověď pro mě zcela nesnesitelná, kterou si nedokážu připustit, je-li snad i pro tebe?
Máš-li chuť cítit moji horkou kůži, která pro tebe se chvěje,
Máš-li chuť společně semnou ulehnout na klubíčko trávy…
chyť mě za ruku a běž …
Autor Dollinka, 30.01.2011
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí