Co bude dál?...

Co bude dál?...

Anotace: "Please, forgive me, I know not what I do... Please, forgive me, I can't stop loving you"

Hořím pocity
a přitom se třesu
zimou.
Prohýbám se pod city
a nevím, zda snesu
to s další vteřinou.

Odpouštění
je něco, co pro nás
prostě není.
Protože nevím,
co odpustit,
když nedokážu
Tě opustit
ani ve chvíli, kdy
jsi ještě nepřišel.

Je to k zbláznění,
když sním o bdění
po Tvém boku.
Je to trýznění,
když žiju ve snění
bez zvuku Tvých kroků.

Je to k šílenství,
protože čas přestal
být tím, kým se zdál.
Je to tajemství,
kterým jsi se stal,
když meziřádky jsi pročítal.

Je to zoufalství
uprostřed širého moře.
Je břemeno
už při příchodu k hoře.

Je to začátek,
jenž začal před miliony
dávných let.
Je to počátek,
pro který jdeme stále vpřed.

Hořím pocity
a přitom se třesu
zimou.
Prohýbám se pod city
a nevím, zda snesu
to s další vteřinou.

A tak se ptám co dál?
Kam jít teď?
Nebo mám snad jen
čekat opodál?

Odpověď již dávno
jsi mi dal,
a tak jen opět tiše čekám,
co bude dál…
Autor Denael, 30.01.2011
Přečteno 339x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, jvacl, labuť, Danger, CULIKATÁ, Gabrielle, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přívaly vod lásky nedokážou uhasit a řeky ji nezatopí...Vydrž!

30.01.2011 20:25:00 | Danger

Přeji, aby jsi se dočkala krásného a šťastného konce shledání a souladu, tak jako tady v pohádce, našla jej v realitě:-)))

30.01.2011 12:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí