Tak proč pláču ?

Tak proč pláču ?

Anotace: Těším se i bojím zároveň...

Jsem hořící koráb
na vlnách.
Celá rudě žhnu
a přitom potápím se.
M Á M S T R A C H !

Moje sny se blíží
a jsou na dosah!
Tak proč pláču?
Jsem jako zloděj,
který krade v žitě.
T O N U V E V L N Á CH !

Umírám a miluji tě...
Má krev barví sytě
moře v nočních tmách.
Autor Hana Trnková, 24.01.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Antek dává sto

25.01.2006 08:47:00 | pla-ton

:-)

24.01.2006 18:57:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí