Vzdycháš, už asi spíš...

Vzdycháš, už asi spíš...

Anotace: Tvé doteky pálí a pohyby rytmické. Ale vše je jen v dáli - magické, mystické...

Tvé doteky pálí
a pohyby rytmické.
Ale vše je jen v dáli -
magické, mystické.

Vzdycháš, už asi spíš,
usnout já nemůžu.
Líbíš se mi, víš?
Ale na nic se nezmůžu.

Jsem prostě vůl,
místo abych rozplanul vášen,
obsadím stůl
a napíšu báseň.
Autor Jeronym., 30.01.2011
Přečteno 440x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, CULIKATÁ, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí