Mám strach, že okouzlíš mě!

Mám strach, že okouzlíš mě!

Anotace: Už se tak trochu bojím zamilovat!

Mám strach,
že okouzlíš mě,
a zároveň mám
z tebe žízeň!

Toužím se napít
tvojí šťávy živé,
něžně mě objímej
a něžně líbej,
lásko nová,
nepoznaná!

Jsem tvoje
milovaná,
tebou zulíbaná,
brzy nahá...
Mám strach a
zároveň se těším,
až tě spatřím,
jak kráčíš ke mě!

Chvěje se pod námi země
a příběh staronový
pokračuje dál,
na vlnách lásky pluje..
Autor Hana Trnková, 24.01.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to je překvapení, vítím tě. Vydž, budou tě tu mít rádi. Píšu ti stovku
Antek (pla-ton)

25.01.2006 08:45:00 | pla-ton

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí