Chvíle...

Chvíle...

Anotace: ...s Tebou

Prsty kreslíš na mé tváře obrazce
Děláš jemné tahy jak malíř na plátně

Odrážím se v tvých rohovkách
Jako v jednom velkém zrcadle

Mam chuť vykřičet celému světu
Jak jsou chvíle s Tebou bezvadné

Chvíle beze slov
O kterých by se dalo
Napsat tisíce slok

Poslouchat tlukot Tvého srdce v hrudi
A slyším Tvůj dech
Připadám si jak na křídlech
Kde kolem mě hučí vítr

Ať spolu budeme v mrazivé planině
Nebo se brodit pouští
Ať spolu budeme skákat v dešti
Nebo se schovávat v houští

Nic z toho mě nebude vadit
Protože tam budeš Ty
A budeš mě Svými boky vábit
Autor JohnyD., 31.01.2011
Přečteno 421x
Tipy 16
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, dream in emptiness, Tamara, Tomáš Přidal, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šlo by to napsat i líp, dost to skřípe + máš tam hrubku.. každopádně za obsah jsem ráda, ty víš =))

01.02.2011 11:45:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí