Dík za to, osude

Dík za to, osude

Anotace: věřím na osud.. ten, který mi postavil do cesty Tebe..

...
Když se dva světy naráz v jeden spojí
když se vzájemné upřímnosti nebojíme
svá srdce si snad nevědomky zaslíbíme
a láska se tak stane nejsilnější zbrojí
nezbývá než jen děkovat osudu
...
Autor kaaamiiii, 31.01.2011
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: modrá..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí