Jsi volná

Jsi volná

Anotace: tak trochu písňová

Střípky snů, vzpomínek,
co pálí dál,
obraz bez kontur
teď smutně pohřbívám,
bez Tvých polibků,
čekám, já blázen sám

Jsi volná, tak běž,
už nezdržím Tě víc,
Jsi volná, jen poslouchej,
tohle chtěl jsem říct

Vím, že jít musíš,
neprosím, jen zůstávám při Tobě stát,
jak spirála točí se svět,
vím, už nemá mi kdo závidět
vůni Tvých vlasů

Jsi volná, tak běž,
už nezdržím Tě víc,
Jsi volná, jen poslouchej,
tohle chtěl jsem říct

Nevím, jak žít bez Tebe mám,
neříkám, že rád Tě mám,
už vím, co to znamená,
co je to láska zlomená

Jsi volná, tak běž,
už nezdržím Tě víc,
Jsi volná, jen poslouchej,
tohle chtěl jsem říct
Autor Montynka, 24.01.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí