Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Znáš to slovo? Znáš?

Znáš slovo beznaděj?
Co tě poslední dny pronásleduje jako mocný čaroděj?
Nevím, zda-li stejným tempem semnou dýcháš,
vzpomínky na mne však často nepromítáš…

Lituješ? Lituješ sebe?
Honem se koukni kolem sebe!
Ten všemocný bol,
Který roznášíš kol a kol,
nech konečně být
a nech ho odejít.
Autor Dollinka, 01.02.2011
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí