Psí kamarád

Psí kamarád

Anotace: Našim mazlíčkům! Myslím že i oni si zaslouží naše uznání.. ( psáno ještě v devítce,tak to berte s rezervou:)

když přijdeš domů nejvíc tě vítá,
má z tebe radost,po bytě "lítá",
chce si s tebou hrát,
i když ho zlobíš, má tě rád,
je to psí přítel - tvůj kamarád!

Je upřímný, vždy ti pravdu neodepře
za své lumpárny ti přikývne
a ty mu odpustíš.
"Ty jeho oči!", řekneš
a zataháš ho za uši
on to hraje, ale má tě rád
je to pes,tvůj kamarád.

Je vděčný za vše, co pro něho uděláš,
vše si pamatuje a za to tě má rád!
Toho si važ!
to dělá jen opravdový kamarád.

Když neposlechne,
pak se hned pokorně omlouvá(jak to psi dělávají),
Hned přinese hračku a chce si hrát
to je kamarád!

Psi jsou chytří
a mají očička jako lidi,
které za ně promluví,
mají také srdíčko,
které tě dokáže milovat.
Proto stojí za to mít je RÁD!!!
Autor Luciasek, 24.01.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja nevim jaky to je mit takovyho kamarada ale mam psa u babicky a kdyz tam prijedu po delsi dobe tak uz je hned u me skace a hraje si je to moc hezka basen

12.02.2006 20:42:00 | Ada

Luci, stejně všechny ty tvoje starší básničky stojej za to :)

24.01.2006 21:27:00 | petulinka :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí