Zkamenělý led

Zkamenělý led

Anotace: ...

Mrazivá noc
tak opuštěná
a mé pero
obává se dotknout
listu papíru
rozechvěle...
když prostupuje chlad
špičkami mých prstů
k srdci
které touží být kamenem
a zapomenut
že umí milovat
v končinách ledu
kde růže nekvetou
jen ten mráz
a já doufala
jen doufala
se strachem
že zažehne jiskru
plamínek o lásce
a teď
uprostřed pustiny

a mé srdce v prachu
opět zašlapáno
jako tolikrát
a tma mi šeptá
tiše a vlezle
že se to dalo čekat
...nečekej nic
když dáváš
nemiluj
ty nejsi milována
neplač
sic myslíš
že smutkem exploduje
tvé srdce
vždyť láska
nemůže chvíli hřát
vždyť víš
že jako jediný
máš rád
a to je pozdě
moc pozdě
toužit zapomenout
...
Autor Jats, 02.02.2011
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: casla, kouzelníček, Denael, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě vždy zajímalo jak se cítí pták fenix při zmaru.
A už to vím...

16.02.2011 15:54:00 | kouzelníček

Zapomenout na lásku je asi ta nejtěžší věc na světě. Můžeme ji totiž vymazat ze své mysli - alespoň částečně s pomocí času. Ale nikdy, nikdy ji nemůžeme vymazat ze svého srdce... ST

03.02.2011 11:30:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí