S Tebou, ne bez Tebe

S Tebou, ne bez Tebe

Anotace: S Tebou, ne bez Tebe

Stala jsem se hluchoněmou,
když jsem Tě potkala.

Oněměla jsem úžasem,
nad Tvou laskavostí.

A neslyšela jsem nic jiného,
než Tvé bušící srdce.

Otevřela jsem oči,
tys mi dal polibek.

Zavřela jsem oči,
objal jsi mě.

Poslední slovo:
"mám Tě rád"

A zavřel se vlak...
Autor come-past, 02.02.2011
Přečteno 483x
Tipy 6
Poslední tipující: Tlachapoud, Dollinka, boruvka175, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí