Ztracená

Ztracená

Anotace: jen tak...

Dál a dál bloudím všude,
a čekám kdy kolem mě pude.
Pořád ale nepřichází,
a mě strašně schází.
Chce se mi řvát,
a nebo s někým se rvát.
Rvát se chci s amorem,
tím blbým magorem.
Je blbej,
a ještě k tomu slepej.
Protože neviděl že lásku mou neopětuje,
a ani toho nelituje.
Autor Smutné srdíčko, 03.02.2011
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí