Minulost

Minulost

Anotace: co k tomu říct :(

Minulost už nevrátím,
a tebe tím ztratím.
Nevím proč zrovna mě se to stalo,
snad mi to aspoň něco dalo.

Stát se to prostě mělo,
a mě to ublížit smělo.
Život je vrtkavý,
a bohužel někdy i tmavý.

Minulost už nevrátím,
budu si muset počkat zatím.
Snad se v budoucnu setkáme,
uvidím jestli takový osud máme.

Nemůžu všechno svádět na osud,
jako jsem to dělala doposud.
Špatné věci se prostě dějí,
a nám ubližovat smějí.

Dějí se ale i věci šťastné,
a ty bývají krásné.
Teď už asi končím,
a proto se s vámi loučím.
Autor Smutné srdíčko, 03.02.2011
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtělo by to ještě vypilovat... :) Ale že to říkám zrovna já, mám totiž také co pilovat... :))
Tip. :)

06.02.2011 08:11:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí