ROZPAKY

ROZPAKY

Anotace: ...

Probouzíš se
rozcuchaná z mých dlaní
a vnímáš jen
tichý bzukot včel
Jsme sami
tak příliš si blízcí
tak příliš spolu šťastní
že mám strach vydechnout
Kdo ví, jak jemné je
to chmýří, co zvou láskou...
a jak snadné je ho odfouknout?
Autor Beepat, 17.11.2004
Přečteno 1067x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

je krásná, jemná...a láska je tak křehká...

28.07.2009 11:29:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí