něco změnit

něco změnit

Anotace: .

sedíš s pěknou blondýnkou
na zadní sedačce svýho taxíka
povídáte si o všem, co vás sbližuje
a o všem, co vás oddaluje

jste jak dva satelity
nad nekonečnou dálnicí

pak u vás zastavěj policajti
a tebe si vezmou k sobě
a ty nafoukneš tolik balónků
že ti je z toho blbě

jenže chlast nikde....

a druhej policajt mluví s holkou,
kterou bys dokázal milovat
,,slyšelas o tom znásilnění na Mutley?“
,,di pryč“
,,udělal to nějakej cizinec“
,,prostě di pryč a nech nás na pokoji...!“

pak tě konečně pustěj a ty jí dáš pusu
pořád to v ní vře,
ale ty se musíš smát,
protože se Vám právě teď
podařilo něco změnit

ale vona o tom ještě neví....
Autor Tecka 2, 04.02.2011
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: vojtěška, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí