Kapka lásky

Kapka lásky

Anotace: Láska = slova vyřčená a nevyřčená, pro někoho stav blaženosti, pro jiné zklamání a pro pár jedinců jen chemická reakce...

Sbírka: Kapka lásky

V noci, když tma se do příbytků vkrádá,
Ďábel s Bohem uzavíraj sázky.
O tom, že člověk, co do propasti padá
Ztratí i tu poslední kapku lásky.

Ztroskotanec na dně propasti leží,
Skutečně ztratil k lásce víru.
Člověče, věř, že bez lásky stěží,
Najdeš v sobě tu ztracenou sílu!

V paprscích světla, v minutách ticha,
Člověk se mlčky na nebe dívá,
Zpytuje svědomí, zrychleně dýchá,
Kolik času mu ještě zbývá?

Najednou ucítí svět kolem sebe,
A z čela zmizí hluboké vrásky.
Protože v srdci objevil tebe,
Zázračně léčivá Kapičko lásky!
Autor Baree, 04.02.2011
Přečteno 499x
Tipy 13
Poslední tipující: danav, Mbonita, labuť, Boudicca, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uviděl v druhém srdci svůj odraz a potom souznili:)

04.02.2011 09:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí