Do ticha slova zní

Do ticha slova zní

Anotace: Člověk přes růžové brýle zamilovanosti málokdy zachytí varovné signály a někdy už je pozdě...

Sbírka: Kapka lásky

Do ticha slova zní…
A tvůj hlásek líbezný
Se jemně dotknul mých uší
Až mi z toho srdce buší
Řekla jsi mi: Miluji tě.

Můj nos i tváře červenají
Dech můj se zničehonic tají
Hlava má se v oblacích vznáší
A rozum marně žár v mé duši zháší.
Dál mi zní v uších: Miluji tě.

Jsem němý úžasem z tvé andělské krásy.
Neposlouchám kolem sebe ty varovné hlasy,
Kteří měli pravdu, když říkali
At dávám pozor, ať se nespálím.
Silnější však byla slova: Miluji tě.

Po pár dnech, kdy byla kolem nás jen láska
Spadla z tváře tvojí ta kouzelná maska.
Jen jsi mě využila k pár nocím vášně.
A odešla jsi, já cítil jsem se strašně!
Proklínal jsem slova: Miluji tě!!!

S odstupem času však na tebe stále myslím.
A přestože vzpomínky už tak trochu zkysly,
Matně si vybavím tvou krásnou tvář
A všechno ostatní polije zář…
Nikdy nezapomenu na slova: Miluji tě.
Autor Baree, 04.02.2011
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Pythonissa__, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačilo, abych si přečetla anotaci a už jsem věděla, že se mi báseň bude líbit.
ST.

06.02.2011 05:16:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí