Ta nejlepší odměna

Ta nejlepší odměna

Anotace: ..za život..

V životě dostala jsem spoustu darů,
některé jen na dívání, jiné i na hraní,
plno darů různých zakřivení a tvarů,
však žádný z nich nepředčil něžnost Tvých dlaní…

Za své dětství nasbírala jsem hodně pokladů,
nějaké se vytratily či na kousky rozbily,
pár jich zůstalo schovaných na pět západů,
však tak hluboké oči v nich ještě nebyly…

Obdržela jsem dárky, jež jsem ani nečekala,
od lidí, co ve spěchu jsou často ukvapení
a chtějí mě potěšit, bych stále vzkvétala,
však Tvůj příjezd bývá to nejhezčí překvapení…

Za ty roky mám tu dost vzácných střípků,
od malých až po ty největší cennosti,
s několika výčnělky a uhlazením cípků,
však Tvůj úsměv je tou nejdražší drobností…

Za ta léta, kdy přibývají ozdůbky za stěnou
a vlastní chabé činy kupí se za srdéčkem,
Tvá rozjasnělá tvář je jim tou nejlepší odměnou,
ty celý jsi pro mě tím nejkrásnějším dárečkem…
Autor Jiná, 04.02.2011
Přečteno 615x
Tipy 31
Poslední tipující: dream in emptiness, strašidýlko-střapatý, Noc17, Danga, Sladkalu, Tomáš Přidal, Zasr. romantik, JohnyD., ZILA78, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přiznám se, že po přečtení první sloky jsem byl zděšen!
Ale pak už krásně bez závad plynula. To jen já měl špatné asociace! ST! A příště mě šetři! :o))

04.02.2011 17:40:00 | Zasr. romantik

taková mají výt vyznání;

citem psaná
něhou osahaná
zrakem viděná
láskou oděná

k.r.á.s.a...

04.02.2011 10:23:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí