Láska jako ocean

Láska jako ocean

Anotace: To je pravda! Prostě tak to je...

Moje láska k tobě,
je velká jako ocean,
jsem rád že jsi moje,
jsem rád že tě mám.

A v tom oceanu lasky,
prožívám to nejkrásnější,
nejkrásnější období,
prostě chvíle nejlepší.

Chvíle ve snech které vždycky,
jsem snad každou noc míval,
chvíle společné lásky,
o kterých jsem dříve jen sníval.

Ale teď to nejsou sny,
teď je to skutečnost,
chci aby naše společné dny,
aby vešli ve věčnost.

Tak moc neuvěřitelně,
jsem do tebe zamilován,
a to netvrdím milně,
ne to bych neudělal.

Jak jsi krásná,milá,hodná,
v to se mílyt nedá,
jak jsi puvabna žena,
kterou nikomu nevydam.

Nikomu,nikdy,za nic,
to nepřipadá v úvahu,
a to říkám z plných plic,
nedám tě ani samotnému ďáblu.

Ne,tebe nedám,
ty moje pusinko milovaná,
co vždy rozbušíš mé srdce,
prostě jsi šíleně úžasná,
když tepe tak prudce.

Nikdy na tebe nedám dopustit,
vždy za tebe budu bojovat,
jen pro tebe tu chci být,
abych tě mohl pokaždé,
když budeš chtít,
znovu a znovu objat.
Autor Dubínek, 04.02.2011
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: Dollinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí