NA DOBROU NOC

NA DOBROU NOC

Anotace: A pěkně se vyspinkejte...

Zapadlo sluníčko
má krásná holčičko.
Na nebe se vyhoupl měsíc,
kolem je hvězdiček, tisíc.
Očka se ti kvapem klíží,
čas jít spát se rychle blíží.
Až únavou klesneš do postýlky,
tak ať tvé myšlenky
putují ke mně,
stejně jak mé k tobě.
Zdát se ti bude krásný sen,
třeba o tom,že statečný princ jsem,
co tě před zlým drakem ochrání
a dostane od tebe sladké políbení.
Autor Muad Dib, 25.01.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kráásnáá.. =)

06.02.2008 01:04:00 | czokies

Zatim se mi od Tebe líbila nejvíc...hezká;-)

02.05.2007 10:04:00 | Haňa,dívka do nepohody

No, chtělo by to změnit rýmy, jinak líbí, ale né 100%

25.01.2006 21:01:00 | JsemMaličký

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí