pusa od tebe...

pusa od tebe...

Anotace: píšu to ještě ted trochu pomateně a vzrušeně=D=D

Dal jsi mi pusu,
Pořád se klepu.
Soustředit se na nic nemohu,
Zavřu oči a pořád vidím tě jako ve snu.
Stalo se to vůbec?
Přišlo mě to jako sen skoro.
Netušila jsem nic vůbec,
A tys udělal to a bylo hic.
Roztomile jsi se klepal,
Až jsi mě pusu dal.
Ted srdce buší jak blázen,
Já nevím proč to tak moc je.
Už 3 hodiny tu sedím,
Přesto uklidnit se neumím.
Buší a buší nelze přestat,
A já nevím co dělat.
Neměla jsem se nechat unést,
Přece nemůžu se líbat jen s někým ne…
Jenže to není jen tak někdo,
Je to přece Peťulka to není jen tak někdo co…
Chci ho ikdyž vím,
Že nejspíš špatně to může skončit.
Ale za zkoušku nic nedám že,
Proto pro to udělám vše.
Autor Haniik, 04.02.2011
Přečteno 500x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to takové "zamotané" - OVŠEM, chápu vše, co pisatelka chtěla zdělit.

04.02.2011 23:53:00 | Dollinka

báseň je šílená, ale pusu ti přeju

04.02.2011 23:32:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí