Naděje

Naděje

Anotace: prosím o komentování...

Již je to dlouho lásko moje,
co naposled jsem tě zahlédl,
odkopla jsi mě jako kupu hnoje,
avšak já do duše jsem ti nahlédl.

Celou tu dobu měla jsi strach,
že já podvádím tě stále,
proto jsi mou lásku obrátila v prach,
avšak já miluji tě pořád dále.

Doufám že snad zase někdy,
my dva vrátíme se k sobě,
ale bude to snad jenom tehdy,
kdy ty upustíš své zlobě.

A tak snad zase jednou,
až opět se setkáme,
budeš ty snad mojí ženou,
a my dva spolu zestárnem.
Autor hidden, 05.02.2011
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, CULIKATÁ, labuť, Caelos, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí