Setkání

Setkání

Anotace: _

Až se za pár let setkáme a ty budeš pán,
ty budeš šťastný a já radu Ti dám,
abys nezapoměl jak chutná letní vánek,
že peníze nejsou sladký spánek.

Až najdeš spásu v letním květu,
budeš zhlížet jinak k světu,
budeš chtít poznat radosti víc,
uvidíš věcí rub i líc.

Začneš chápat věci jak mají být,
otevřeš srdce, přestaneš snít,
když stačit bude letmý dotek,
dohoří u tvé svíčky knotek.

Nebude to konec života tvého,
právě beru tě do náručí svého,
nechávám tě sladce spát,
něch si o mě něco zdát.

Najednou jsme se potkali a já nevím,
zda-li situaci nějak změním,
když řeknu ti, jak ráda tě mám,
co uděláš? teď se ptám....

Splním sen, co chci ti říci?
můžu zhasnout tvojí svíci?
Schoulíš se do náručí mého?
Je na tom snad něco zlého?...
Autor DeeWas, 05.02.2011
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí