To, co nikdy neřeknu...

To, co nikdy neřeknu...

Anotace: On ví, že je to pro něj...

Přišel jsi blíž,
a já si zkousla ret,
nad námi visel kříž,
avšak já tě chtěla hned...

Zrak jsem klopila,
snažila se nemyslet,
jak jsem se v očích tvých topila,
nechci ani domyslet...

Ty mě svádíš,
já odolávám jen ze zvyku,
každou vteřinu mi scházíš,
ach...už vím, proč je kvůli lásce tolik povyku.
Autor terezkys, 05.02.2011
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: Ziky, strašidýlko-střapatý, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak neodolávej... :))
ST.

06.02.2011 03:31:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí