jen tak

jen tak

Anotace: ..

zavírám oči na malou chvíli
vzpomínám jak spolu jsme byli
slyším Tvůj příjemný hlas
zřetelně jako byla bys tu zas
i Tvou vůni znovu cítím

a znovu mám potíže
říct miluju Tě protože..
a tak hledám dnem i nocí
jak popsat ten krásný pocit
který okem vidět není

vzdávám to přichází jitro
a to protože, co mé nitro
plní teplem, něžným citem
tak zůstane navždy skryté
a Ty se přestaň ptát

miluju Tě jen tak :-)
Autor mida, 05.02.2011
Přečteno 337x
Tipy 33
Poslední tipující: Anjesis, Danga, carodejka, hašlerka, Niky88, Psavec, strašidýlko-střapatý, Gabrielle, NikitaNikaT., labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je moc krásná, formou i obsahem, velké ST

24.02.2011 12:59:00 | Anjesis

Plná lásky, hezká.

12.02.2011 23:19:00 | carodejka

Zamyšlenkové a pro mě trochu smátná báseň, dobře podaná. ST!***

06.02.2011 17:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí