Cizinka

Cizinka

Anotace: ...

Já jsem koncem všech pohádek
já jsem bonsaj všech zahrádek
jsem tvým odrazem na vodních hladinách
jsem tvým snem ve všech tvých vidinách
jsem ti horou, řekou, vodopádem
jsem ti cestou, letem, volným pádem
já jsem láska, ta němá koketa
já jsem slunce, co tě rozkvétá
já jsem slzou ve tvém oku
jsem i přítel po tvém boku
jsem tvou skálou, pevným kamenem
jsem tvou vrbou, jsem tvým ramenem
já jsem ta co nasytí tě
já jsem ta co pohltí tě..
Autor zaba.zuzla, 05.02.2011
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: korncaffe, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí