Žlutooranžová pastelka

Žlutooranžová pastelka

Anotace: Žlutooranžová pastelka

Píšu žlutou pastelkou,
nebo oranžovou,
už ani nevidím,
nevnímám.

Líbáš mé prsty,
které píši nápisy,
o lásce a o životě
a hlavně o víře.

"Srdce, které neuvadne,
pořád žije pro druhého,
snaží se přinést něco nového,
něco pěkného a zlatého"

Poslední pokus,
ty píšeš poslední nápis:
" Lásko, miluji Tě
celým srdcem, do konce"
Autor come-past, 06.02.2011
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Euforický název s nedůstojným obsahem.

06.02.2011 18:43:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí