Mým dětem.

Mým dětem.

Anotace: ...mým dětem...

Vůně tvého nového tělíčka
usadila se mi ve vzpomínkách
já splodila jsem človíčka
co hoví si v postýlce v plínkách

I tvůj první krásný úsměv
budu pamatovat si věčně
tys´jediný můj úspěch
říkám ti s láskou, vděčně

Tvoje první váhavé slůvko
je taktéž navždy v mé paměti
teď říkám ti z legrace mluvko
když vyslovit co chceš nejde ti

Kapky tvých slaných slziček
stírala jsem s láskou dlaněmi
tlumila proud těch malých perliček
a přála si ať tvá bolest už oněmí

Miluji sílu tvých dětských paží
co přitisknout se ke mně snaží
Miluji tvůj úsměv co mě laská
Miluji ten cit "mateřská láska"

Miluji tebe, tys´má malá dušička
Miluji tebe, tys´půlka mého srdíčka
Miluji tebe, svého malého človíčka
Miluji tebe a vůni tvého tělíčka
Autor zaba.zuzla, 06.02.2011
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: Danger, Divoženka1, CULIKATÁ, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vychutnáváš si to pěkně
Snad ráno i večer,tě mateřské pouto pojí
když malilinkatej človíčk křičí,mámo !Je čas kojit :-)

16.02.2011 17:49:00 | Danger

Děťátko je to nejdražší na světě:-)).Hezké.

06.02.2011 23:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí