Budu tvým dnem

Budu tvým dnem

Anotace: ...

Stávám se tvým snem
a budeš-li chtít
budu tvým časem, tvým dnem.

Stanu se prudkou řekou
co v horách pramení
budu tvou cestou
plnou jemného kamení.

Chci být tvou jedinou
Fata Morganou
posledním vzdechem
pro bitvu prohranou.

Hlavu svou
chci sklonit ti do klína
ty buď můj čaroděj
co v krásku mě zaklíná.

Chci být tvá poušť
co ukrývá oázy
chci být tvůj sen
co k tobě přichází.

Chci být tvá hvězda
ty propleť se oblohou
chci být tvůj svět
co leží ti u nohou.

Chci hloubku
své čisté duše
vpálit ti do srdce
jako šíp z kuše.

Pak láskou tě přikryji
až bude ti zima
pak miluj to všechno
co ve mě dřímá.
Autor zaba.zuzla, 06.02.2011
Přečteno 388x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, skutečně pěkně jsem si početla. Tvé dílko je cituplné a zní mi upřímně, láskou chtivě.

06.02.2011 21:20:00 | NikitaNikaT.

nádherná slova veršovaní

06.02.2011 18:33:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí