Křičící nitro

Křičící nitro

Anotace: Ticho mě děsí,když chci slyšet víc..

Mlčení je tichá společnice,
je mnohdy chladná a tajemná,
jindy plná žáru tanečnice,
vášnivá a dojemná.

Pro mě mlčení druhého je děs,
jako zábrana v komunikaci,
jako na železe rez,
jako osamělí ptáci.

Pochopím víc z hlasitého ticha,
slyším jak ten druhý dýchá,
nemusím si domýšlet
a nereálné domýšlet.
Autor Luciasek, 25.01.2006
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je taková zajímavá.. myslím, že už jsem ji jednou slyšela :)

26.01.2006 20:54:00 | petulinka :)

Hezké...jen ten konec?Tomu moc nerozumím?

26.01.2006 13:55:00 | Julia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí