Sms

Sms

Anotace: Posílám báseň po půl hodině.. posílám báseň po vodní hladině..

Rýmů pár mi motá hlavu
Píšu, píšu a už v tom plavu
Přišla i chuť ti jich pár dát
Bohužel ty to nemáš rád

Jestlipak znáš smysl těch gest?
A kolik má tvá odpověď cest?
Jednu! Ta videa, dárky, psaní...
To vše vede tě na ni

Chci ti tak vyjádřit hloubku citů mých
Chci kráčet stále v tvých šlépějích
Chci, abys pochopil, že nedělám to z nudy
V noci mě děsí můry a přeludy
A v té chvíli chci být s tebou
To má ústa říct ti nedovedou

Když jsi tam klečel, bylo to krásné
Hra, ale ten pocit nevyhasne
Scházíš mi s každou další vteřinou
Denně já čekám tě pod teplou peřinou
Hladím tě po vlasech a v očích slzy
Že tě ta k trápím, to mě moc mrzí

Nahlas však já ti neřeknu víc
Proto ta gesta a dál už nic
V posledních slovech poslední básně
Přeji ti ať se máš dneska krásně
Myslím zas na to, jak jsi tam klečel
Jeden by z toho dojetím brečel...

:-*
Autor wigi.sama, 08.02.2011
Přečteno 446x
Tipy 5
Poslední tipující: synanceia, Chancer, Rakasteta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí