Láska?

Láska?

Anotace: jen další výlev...

Jsi láska? Po tobě toužím,
Na tebe myslím o tobě sním.
ovoce zakázané jak jinak mělo by to být.
Jak dítě nadšené co musí louží jít.
Po tvém boku taji jako led.
Co dřív jsem neměla mám hned.
Lásku, štěstí, budoucnost růžová by byla.
Kdyby se mi tahle barva aspon trochu zalíbíla
Autor darkday, 08.02.2011
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí