Není na světě větší krásy

Není na světě větší krásy

Anotace: láska,láska a zase láska...

Není na světě větší krásy
než hledět do tvých očí.
Dvě krásné velké Zeměkoule plné modré vody,
dívají se na mně a svět se se mnou točí.

Není na světě větší krásy
než dotýkat se Tvých rtů,
jež jsou pro mne důkazem spásy
a příslibem krásných dnů.

Není na světě větší krásy,
než do světa zakřičet,
že jsi mojí láskou navždy
a každý mi Tě bude závidět.
Autor básníř, 25.01.2006
Přečteno 736x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-)

25.01.2006 15:13:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí