Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: ...křičím světu!

Již znám smysl Tvých jemných rtů
Jsem v pohlcení Tvých sladkých polibků
Ztrácím se v hloubi Tvých krásných očí
Víc než v den našeho prvního výročí

Svět se stále točí, jen já zůstávám stát
Dík Tobě vím, že už se nemusím dále bát
V objetí jsou naše těla v jedno spojena
Dík Tobě cítím se, jak zas a znovu zrozená

Vosk ze svíčky stéká, plamen však stále hoří
Do hloubi Tvých pohledů se má duše noří
V největším tichu slýchám Tvůj něžný hlas
V temnotě i větru hladím Tvůj jemný vlas

Křičím nahlas, dlouze po větru
Stále jednu a tu samou větu
"Miluji Tě, křičím světu!"
Autor januve, 08.02.2011
Přečteno 675x
Tipy 6
Poslední tipující: ni.va, Makula, pulita alma, casla, Danga
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen křič, pak má vyznání ještě větší hloubku

18.02.2011 01:01:00 | ni.va

opravdu nádherné vyznání...

14.02.2011 19:36:00 | pulita alma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí