Temná volba

Temná volba

Anotace: Jaká je barva noci? A lásky?

Obloha je smutkem zahalená.
Měsíc na ni krvácí.
Slova nenávisti vyslovená.
Vichr stromy potáci.

Zbloudilá duše se vznáší.
Křičí a svíjí se!
Anděl motlitbu pronáší.
Dvě duše potkají se.

Milovat znamená zranit.
Milovat znamená žít.
Milovat a pak zradit.
Milovat znamená snít.
Milovat a pak ztratit.
Musí to takto být?

Obloha smutkem zahalená.
Měsíc má srdce zlomené.
Slova nenávisti vyslovená.
Noc v symbolu červené.

Krev nebo láska?

Vyber si!
Autor Baladona, 09.02.2011
Přečteno 288x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi jedna z mnoha, kterým rým nesvědčí.

09.02.2011 04:48:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí