Quo vadis mi cor

Quo vadis mi cor

Anotace: Quo vadis mi cor, quo vadis mea vita?

Byl jsem zrazen, zraněn, nebo je to osud.
odpověď na tuhle otázku nevím ještě dosud.
Asi to mělo vše tak být, kdo ví?
Půl mého srdce pláče za druhou stranou zdi.

Pláče protože mu chybí půlka ta,
kterou jsi vytrhla mi z hrudi.
Noční můra? Ne to vzpomínky mě budí.
Rána se nezacelí do konce světa.

Tak nezbývá mi doufat, že už brzy bude.
Co také jiného než naděje mi zbude.
Jen se musím podívat, jestli nějaká zbyla.
Hledám, stále hledám. Dlouhá chvíle to byla.

Nenašel jsem. I tu poslední sis vzala,
než ses mě bez jediného slova vzdala.
Teď utřu slzu, vztyčím hlavu, půjdu vpřed.
Vždyť přece neskončil tímhle celý svět.

I když otřásal se kvůli Tobě,
teď musím jí najít v sobě.
Lásku najdu, zamknu zahodím klíč,
Co bude teď kyž už je vše pryč...
Autor Gogsa, 09.02.2011
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí