Pochybnosti

Pochybnosti

Anotace: Díky Tobě sílím, očista pohledu. Napovím, co umím a co už nesvedu.

Rovnocenná příležitost
blízká, ještě bližší bytost
otevřená náruč ke mně
člověk není hadí plémě
Žádná kouzla, svobodná vůle
očista shora, úklid sdůle
vnitřní boj, kdo ne, kdo ano
prosím, poraď, táto, mámo
Cítím se zamilovaně
respektuje mě, neláme
neponižuje mě a dá mi žít
otevřený, přesto skryt
Takový, jak jsem si přála
doušek vody, pevná skála
Nestyď se, zbytečně jsi se bála...
Autor Inge, 09.02.2011
Přečteno 365x
Tipy 17
Poslední tipující: Danga, denebrin, Doradan, nejsembásník, NikitaNikaT., labuť, CULIKATÁ, Gabrielle, Kubino 2, Elisha
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, krásně plyne a říká víc, než je napsáno.

22.02.2011 14:50:00 | denebrin

Perfektně napsané ST!*** více slůvek není třeba dodávat.

10.02.2011 06:04:00 | NikitaNikaT.

Moc hezká Inge.

09.02.2011 21:47:00 | CULIKATÁ

Poznání má určitě velkou moc - dobře popsané.

09.02.2011 20:47:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí