Absinthová víla

Absinthová víla

Anotace: Po pár locích zamilován, o nezačínajících nocích frustrován ...

S absinthovou vílou
Seděl jsem na baru
Ochutnával rty její silou
A bál se nezdaru

Láhev absinthu vkráčela mi do dlaní
Čekal jsem stav, za nějž bych platil krutou daní
Lehce usrkáván absinth vtěsnal se do žil
Raději pomalu, než abych ožil

Poslední kapku však nechal jsem stát
Rozloučil se s vílou a šel spát
Autor Bourdon d'Charpiott, 09.02.2011
Přečteno 510x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí