O lásce

O lásce

Anotace: tak trochu vzkaz :0)

Láska Tě pohladí komplet,
nad všechno můžeš se povznést.
Každý dotyk z pravé lásky,
zacelý i drobné vrásky.
Z radostí se směje srdce,
pustit druhou dlaň… se nechce.
Avšak milujem-li krapet více,
opouštíme…
odpouštíme…
a v proudech slz třpytí se líce.

Zavřou-li se jedny dveře,
otevřou se jiné jinde přece…
Schovej si hezké vzpomínky,
a zapomeň na ničitele, jménem

P
Ř
E
D
S
U
D
K
Y
… Tobě s úsměvem
Autor čas.běží, 10.02.2011
Přečteno 475x
Tipy 25
Poslední tipující: WAYWARD, nikoolkaaa, tato22, Jekyll & Hyde, januve, Manni3, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Květka Š., modrá..., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné ... Ale co když dveře vržou ...

13.04.2011 21:15:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí