Hledáš

Hledáš

Anotace: .

když hledáš mě za rozbřesku
tak stýská se ti po stesku
proč chybí ti, že chybíš mi
celá se leskneš od lesku

když hledáš mě za svítání
pak znovu poznáš poznání
já chybím ti, ty chybíš mi
pak možná přijde přiznání

když hledáš, slunce vychází
věříš, že nic ti neschází
teď minulost je před námi
láska nás navždy provází
Autor Manni3, 10.02.2011
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí