Odpuštění....

Odpuštění....

Anotace: dělat chyby je lidské .... a odpouštět je božské....

" Odpusť mu !" řekne se vám lehce,
ale já nemůžu, mě se nechce,
nechci mu dát odpuštění,
přestože žádný člověk bez chyb není.
Což je pravda- to každý ví,
ovšem on mě na zem nesrazí.
Nechci aby viděl mé slzy, můj žal,
nechci aby věděl, že mi srdce vzal.
Nehci aby věděl jak mi na něm záleží,
zbavovat se toho pocitu by šlo jen stěží!
Přiznat to, že bez něj nemůžu být,
to po mě teď nemůžete chtít.
Slepit tedy rozlámané srdce,
jde prostě hrozně těžce.
jsem ráda, že to pochopíte
a k odpuštění dál prozatím nenutíte.
Autor veverka.danca.007, 10.02.2011
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: Barci, R.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neodpustit není hřích
z duší jak černá kočka
slzy až změní se v smích
možná se hlapec dočká.

někdy tobolí hodně dlouho.Držím palce.

15.07.2011 00:29:00 | Barci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí