Duševní soužití

Duševní soužití

Anotace: bylo to něco neuvěřitelného a nepopsatelného...

Miláčku, kde jsi?
Kde tápeš noční tmou
a necháváš mé srdce vystydnout?

Prahnu po tobě
jako ryba po vodě.
Nechci tvé polibky
ani tvé objetí,
chci jen tvé srdce,
duševní soužití.

Přerušila jsem tok tvého záření,
chci ho zpět,jsem tvoje hvězda na zemi.
Zalekla jsem se hloubky tvého jasu,
teď vím,že chci svítit dál,
zářit jen pro tebe,prožít vnitřní krásu.

Něco se ztratilo, nenávratně je pryč,
napřahuji k tobě dlaně, chci chytit zlatý míč.
Autor devcatko z jetele, 11.02.2011
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: Paulín, jitka.svobodova, labuť, Kubino 2, CULIKATÁ, Gabrielle, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherně zářivě slunné

11.02.2011 22:20:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí