Sny

Sny

Anotace: Je věnovaná, ale však on na to přijde sám, komu.

Sním
v mechoví
o vlacích červených
proč
nepovím
skrz ústa zavřený

Víš
že zdá se mi
o hvězdách zelených
o děravém nebi
o horách vzdálených

Lhát
každý den lhát
že sním o loukách,
o polích
to abys nevěděl
že se mi může zdát
třeba i Tobě


A když se ptáš
co zase mám
k vyprávění
pak lháti mám
že snila jsem
o zavějích

že hvězdy koupou se na dvoře v lavoru
že žáby zvedaly dřevěnou závoru
že včely létaly zběsile opilé
že myši velely obrovské flotile

Lhát musím pak
to abys nevěděl
šiju si ze lží frak
každý by záviděl
že sním jenom o Tobě
a o nikom jiném
skládám sny k sobě
ve křoví stinném
to abys nevěděl
a nikdy se nedozvíš
možná proto
že nevím co odpovíš.....
Autor A'tuin, 11.02.2011
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí