..karnevalová..

..karnevalová..

Anotace: se zvláštním poděkováním WhiteSkullovi za nádherné fotky

Sbírka: ..splétání pramenů..

S n a ž i l a
se vyrovnat
/ s jeho hlavou /

Ale pořád byl buď více vpředu
nebo zase kousek vzadu

tak do davu se raděj vmísila
benátských karnevalů
/ a v reji masek zkusila se maskovat
střídala obleky, než našla róbu pravou
zdobením hovící jejímu krédu
vhodnou i na estrádu
či na parkety bálu /

Ztratil ji dávno z očí…

I On měl masku třpytivých oceánů
se zmatkem ve vlnách
v kterých se nerozmočí
když otevře svou bránu
a překročí svůj práh…


Snažil se srovnat bouření

…když zjevila se znenadání

a oba společně se podřídili křepčení
i davovému štěbetání
do barev, hudby, tance byli vtaženi
okolím zulíbáni

tak ruku v ruce semknuti
a v rytmu pro podpatky

se tentokráte poddali tančící peruti

…by v šťastném splynutí vylétli nad Benátky…
Autor šuměnka, 12.02.2011
Přečteno 359x
Tipy 25
Poslední tipující: Helena Lovecká, Špáďa, Mbonita, NikitaNikaT., Jiná, labuť, Noc17, Kubino 2, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná karnevalová představa ST

17.02.2011 17:47:00 | Helena Lovecká

Ať všichni jedním svalem
žijem jen karnevalem!

13.02.2011 23:02:00 | Špáďa

život je velkej karneval..:-)

ST

13.02.2011 20:29:00 | Mbonita

Moc krásně napsáno, šuměnko. ST!*** Víc není třeba dodávat.

13.02.2011 10:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí