Povánoční advent

Povánoční advent

Anotace: Krása očekávání

Jsi můj advent povánoční
a prudce zatajený dech!
Po odluce téměř roční,
když stoupám po schodech
těšení se a euforie,
všechno ve mě láskou žije
rychle jako ranní spěch!

Světýlko mé chvíle noční,
jsi pro moji loďku břeh
a vášnivý pohled boční,
co utkvěl na mých rtech,
když jako laň tvá ruka pije
z mé tůňky vůni harmonie!
Autor Hana Trnková, 25.01.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí