Nic

Nic

Anotace: !

Máš snad důvod se ptát?
Nenávidíš mě a miluješ
Mám ti snad do očí lhát?
Řekni proč tohle chceš?

Sebral jsem ti tvé sny
Doufaje, že není čeho se bát
Uvrhl tě do temné tmy
A nedokázal ti lásky dát

Jestli se mám litovat?
Budu, ostatně jako vždy!
Necítím důvod už vstát
Ležím a koukám do zdi

Dal jsem ti své srdce
Něco, co nejde vrátit
Hoď jej do popelnice
Nemusíš se tím trápit
Autor PMU, 12.02.2011
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí