Vůně.

Vůně.

Anotace: Každý známe tu svou.

Jsi krásná ,jako z růže květ
chtěl bych z tvé vůně
trošku přivonět.
Nejdřív bych nasál trošku,
a laskal se s tou vůní,
mé smysly by tě hladily,
jak z alabastru sošku,
a z tvých modrých očí
hlubokých tajuplných tůní,
bych sfoukl prach.
A z toho prachu,bych utkal jemnou síť
kterou bych vyhladil tvé vrásky.
Dnes večer se mi nechce spát,
já bych ti něco,chtěl moc dát
lásku a něhu,smyslné obětí
trhat tvé vnady,jak lístky z okvětí.
Mé srdce po tvém touží,
nenech to své,ať se souží.
Dnes je Valentina,lásky čas
kdy naše srdce
splynou zas?
Chci líbat tvé rty,tvou tvář, hladit tvé vlasy,
bude to týden,měsíc či rok asi?
Jak dlouho budeš tam, já tady,
chtěl bych vnímat tvé krásné vnady.
Moc se mi stýská,nestydím se za to
Jsi můj život,jsi pro mě vším
Mé milované zlato.
Autor Medvídek@.., 13.02.2011
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání..

08.05.2011 08:35:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí