Uteč!

Uteč!

Anotace: Bojím se utíkat a bojím se zůstat...

Už nevím, jak dál...
Rozum křičí - UTEČ!
Už nevím, jak dál...
Srdce volá - VYDRŽ!
Už nevím, jak dál...
Oni radí - RUCE PRYČ!
Už nevím, jak dál...
Ty prosíš - VĚŘ MI!

Co přijde pak?
Rozum křičí - PROČ?
Co přijde pak?
Srdce volá - PUKÁM?
Co přijde pak?
Oni radí - VIDÍŠ?
Co přijde pak?
Ty prosíš - PROMIŇ?

Nechci znát konec…
Rozum nade mnou zůstává stát.
Nechci znát konec…
Srdce otevřené ze všech stran.
Nechci znát konec…
I když oni pro mě tu zůstanou.
Nechci znát konec…
Ty jsi v tom sám a já osamocen.
Autor Nik.Mirror, 13.02.2011
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: FrankB, rumovávíla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí