Písen' pro tebe...

Písen' pro tebe...

Anotace: Básen' o tom jak se dá plýtvat i lidmi když spadnou do špatných rukou...

Mě plyne čas jako voda,
každou chvíli myslím na tebe.
Byla tě pro mě škoda!
Pro tebe já šla jsem do nebe.

Říkal si:Čas už volá,
čas už volá tě.

Písen' do nebe volám já,
snad se najdeme já a ty.
Písen' pro tebe - čas se nevleče,
život nám uteče,utečem s ním.
Autor majda 99, 13.02.2011
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Divoženka1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí